O nama ...
   
  Uvodna strana  

 

O nama...

Naši početci...

Klub je osnovan 1997 godine u Mužlji, pored Zrenjanina.Tada broivši 10-tak članova.
1998 smo napravili prvi i uspešni moto susret. Nakon par godina dobili smo jednu prostoriju koja nam i dan danas stoji na raspolaganju kao klub motorista i kao domaćinska kuća.
Danas brojimo pedesetak članova.Posećivali smo susrete u Srbiji, B i H (Republika Srpska), Mađarskoj...
Kao do sada i u budućnosti ćemo se truditi da što srdačnije i na pravi bratski način dočekamo i ispratimo našu braću bajkere, i da zadržimo pomenutu tradiciju kluba.

 

Priča ispričana na duži način ide ovako:

Jedne hladne januarske noći skupilo se društvo pa uz priču i vruće vino rodila se ideja o osnivanju moto kluba. Dogodilo se davne 1997. godine 1. januara meseca u malom mestu Mužlja osnovan je moto klub pod nazivom "Road Flyers". Klub je osnovan među prvima u celoj državi. Bio je to pravi potez jer ovaj klub i danas živi i bori se da opstane i u tome i uspeva. Trenutno poseduje prostoriju (sa čime, naravno) sa šankom, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, trajk (koji su clanovi kluba sami napravili) i naravno mnogo dobrih i pravih bajkera u srcu i izuzetnih domaćina.Naš klub trenutno broji 46 članova. Pored muških članova tu su i naše žene bajkerke koje nas podržavaju a i među njima već ima onih koje imaju motore u sopstvenom vlasništvu pa se vozaju sa nama. Od 1997.-me godine održali smo 7 moto susreta, a 8. upravo pripremamo. O kvalitetu skupova necu da pričam, koga interesuje nek dođe i sam se uveri. Drugi pričaju da smo dobri domaćini a to dokazuje i to da kad bajker dođe na na jedan naš susret onda dolazi i na ostale. Trudimo se da uvedemo svaki put neke novine, dobru atmosferu i nezaboravno druženje. Moto Klub Road Flyers je bio jedan od najmnogobrojnijih učesnika na 1. Moto Reliju kroz Srbiju 2004. godine. Naši članovi se trude da budu aktivni i da održe pravo prijateljstvo. Imamo dobru saradnju sa ostalim klubovima iz Srbije na čijim skupovima se uvek neko od naših članova pojavi. Pored vožnje motora bavimo se i drugim stvarima, učestvujemo na raznim humanitarnim akcijama, posećujemo kulturna dešavanja u našem kraju i okolini. Ako želite više da saznate o nama morate lično da nas posetite i upoznate, nas i našu parolu: VOZI BRZO, ALI NE BRŽE OD TVOG ANĐELA ČUVARA!

MK "Road Flyers"

Pogledajte slike :
 
 
ROAD FLYERS , Mužlja-Zrenjanin , tel. : 065 / 416 - 79 - 56 , e-mail: roadflyers@gmail.com
 
Design by Meleghy Zoltan
 
Copyright© Langhy team 2011.